Nieuws - OBS De Tandem - Samen werken op De Tandem

Je zal het maar hebben ....een puber in huis

maandag 15 september 2014

Tips hoe om te gaan met pubers…
Voor alle ouders met (beginnend) pubergedrag in huis. Het is even wennen. Je kind gedraagt zich anders, is boos, moe en soms juist ook weer aanhankelijk en zorgzaam. Hoe kun je daar het beste mee omgaan?
Op maandag 6 oktober wordt voor alle ouders in Oud Beijerland die hier nieuwsgierig naar zijn een OuderOntMoetingsAvond georganiseerd. We starten om 20.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Inloop voor een kopje koffie vanaf 19.30 uur.Marijke Teeuwissen heeft eerder met veel humor en deskundigheid dit onderwerp besproken. Een ouder noemde het achteraf: “Heel herkenbaar, praktische tips, leerzaam en grappig”. En omdat ouders hierover zo enthousiast waren hebben we haar opnieuw gevraagd.
Wanneer u meer wilt weten over de ontwikkeling van pubers bent u van harte welkom. U begrijpt daarna het gedrag van uw puber beter en u bent beter voorbereid. De tips die u tijdens de avond krijgt helpen u goed op weg.
Dankzij medewerking van de gemeente zijn de avonden gratis en bedoeld voor alle ouders van beginnende pubers.
Wilt u er bij zijn, inschrijven kan telefonisch, via e-mail of het inschrijfformulier dat te vinden is via deze link: docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFVNUkcyWWM3U3liaFZoeHJHcHdQRmc6MQ
« Terug naar de lijst