Workshop Do-In

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen: Mijn naam is Paula den Boer en ik ben de moeder van Loïs van Gelder uit groep 8. Ik ben Yoga-docente en geef sinds 2 jaar yogalessen op de Tandem. Eerst na schooltijd op woensdagmiddag in de gymzaal en vorig seizoen tijdens schooltijd op de maandagmiddag. Dit seizoen ga ik Do-In yoga lessen geven aan groep 5 en groep 8 op maandagmiddag tijdens schooltijd. De lessen zullen gebaseerd zijn op het boekje Do-In Kids wat ik dit jaar heb geschreven en gepubliceerd. Als uw kinderen enthousiast zijn (en waren)en buiten schooltijd ook yogalessen willen volgen dan kunt u contact opnemen met Femke van ’t’Hof van Soulyoga in Oud-Beijerland (info@soulyoga.nl)of Yoshi kai in Numansdorp(www.yoshikai.nl).Ik geef op beide locaties yogales voor kids van 7-10 jaar. Het Do-In kids yoga boekje is te koop bij mij (pauladenboer67@gmail.com)of via de Do-In school Nederland. Ik hoop jullie te ontmoeten!
Namaste!