Ouder OntMoetings Avond – Social Media

Sociale media als Facebook, Instagram en Whatsapp zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Heel handig voor wie snel contact wil leggen, entertainment zoekt of op zoek is naar nieuws dat aansluit op zijn of haar belevingswereld. Omdat sociale media niet alleen goede kanten maar ook minder goede kanten heeft, is er maandagavond om 19.00 uur een ouder-kindavond over dit onderwerp op basisschool De Tandem.
Onder begeleiding van trainer Sandra Hol vanuit de Overbrugging, Mediadeskundige Lisette van Zanten van de Bibliotheek en Jongerenwerker Michelle Rath en haar collega’s wordt een interactieve avond van het gebruik en misbruik van social media aangeboden.
Alle ouders, opa, oma’s, kinderen en andere belangstellenden zijn welkom. Het eerste deel van de avond bestaat uit aan de volwassenen informatie geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van social media. De kinderen hebben apart met elkaar een gesprek over wat zij doen met social media en waar zij voor uit moeten kijken op social media.
De tweede deel van avond spreken ouders en kinderen samen over bestaande gebeurtenissen uit de sociale media en hoe ze daar mee om kunnen gaan.

De zaal gaat open voor een kopje koffie om 18.45 uur. Start 19.00 uur. De avond is omstreeks 20.30 uur afgelopen.