Naaicafé

Graag wil ik mij even voorstellen aan u. Al heel mijn leven ben ik bezig met het maken van mijn eigen kleding, woon-accessoires , bekleden van meubels, verven etc. Creatief bezig zijn vind ik heel erg belangrijk. Sinds 4 jaar ben ik nu eigenaar van het Naaicafé For 2 Have, gevestigd aan de Steenenstraat 8 in Oud-Beijerland. Mijn grootste klantengroep is kinderen in de leeftijd van 8 tot 17 jaar. Het is heerlijk om de kinderen de vrije hand te geven. Alles kan in het Naaicafé. We vlechten met binnenbanden van de fiets en we haken met touw. Maar ook maken we een tas of een kledingstuk. We verven soms de stof in een eigen dessin, of we maken van een oud kledingstuk wat nieuws.
Zelf ben ik heel enthousiast en mijn grootste doel is dan ook om iedereen te laten zien hoe leuk het is om zelf iets te maken.

Voor De Tandem heb ik een aantal workshops uitgewerkt. Deze zijn gebaseerd op simpel te maken, leuk resultaat en uit te voeren in 1 œ uur. Deze workshops worden gegeven op dinsdagen van 15.30-17.00 uur. Ik hoop dat uw kind een keer mee doet met de workshop. Mocht u meer informatie willen over het Naaicafé en de workshops dan verwijs ik u naar de website www.for2have.nl
Vriendelijke groeten,

Esther Putkamer
FOR 2 HAVE
E-mail: info@for2have.nl
Tel: 06 18541231
Bijlagen

tandem naaicafe workshops_septOkt2016tandem