Nieuws - OBS De Tandem - Samen werken op De Tandem

Serious Request

maandag 30 november 2015

De plannen voor de avond van 16 december begint steeds vastere vormen aan te nemen. De sponsorpot groeit gestaag, maar kan altijd nog harder. Ook als uw kind niet in groep 8 zit, willen wij u vragen om flessen in te zamelen en zo geld voor de sponsorpot te genereren. De tussenstand van de pot is momenteel ruim €1.400,--!!!! Dit is al een heel bedrag, maar we zijn nog lang niet bij ons streefbedrag.
De avond op het plein wordt een heel programma! Vorige week hebben wij u al verteld dat er een bekende Nederlander komt. Nu kunnen wij u definitief laten weten dat Sharon Doorson bij ons op De Tandem komt zingen! Sharon Doorson zult u denken? Wie is dat ook al weer? Zij heeft meegedaan aan The Voice en heeft in het team van Marco Borsato de halve finale bereikt. Heeft u afgelopen winter ook gekeken naar het programma Dance Dance Dance, waar bv Umberto Tan met zijn dochter als dansers te zien waren? Dat liedje is ook van Sharon.

Het belooft een spectaculaire avond te worden, die uiteraard helemaal in het teken staat van geld inzamelen voor het goede doel! Enkele kinderen van groep 8 hebben zich ingezet om bij winkeliers zoveel mogelijk prijzen op te halen voor het rad van avontuur. Dit heeft echt een mooi resultaat aan cadeaubonnen opgeleverd. Wellicht kunt u na het rad van avontuur een keer heerlijk gaan eten bij Diggels of Soffree of een schoonheidsbehandeling ondergaan. Het is allemaal mogelijk.

Wij kunnen niet genoeg benadrukken om Groep 8 te helpen om geld in te zamelen voor dit goede doel! « Terug naar de lijst