Nieuws - OBS De Tandem - Samen werken op De Tandem

Groene Stappen

maandag 15 september 2014Van 15 t/m 19 september 2014, doen wij met alle groepen mee aan het project ‘Groene voetstappen’ dat door de gemeente wordt georganiseerd binnen de ‘Europese Mobiliteitsweek’, een week in het teken van duurzame mobiliteit.
Maandag 15 september om 14.00 uur opent wethouder van der Werf het project op onze school.

Uw kind krijgt van school een stickerboekje en een stickervel. Voor elke heen en/of terugreis in die week, die te voet of per fiets wordt afgelegd, plakken leerlingen een Groene voetstapsticker in het stickerboekje. De bedoeling is dat wij met onze school zoveel mogelijk ‘Groene voetstappen’ verzamelen, zodat we
- een bijdrage leveren aan de landelijke en internationale Groene Voetstappenactie
- en de voetstappen aan het einde van de week kunnen aanbieden aan de burgemeester.

In deze week wordt in de lessen aandacht besteed aan klimaat en energie.

Wij willen als school een bijdrage leveren aan het terugbrengen van de uitstoot en proberen samen met de kinderen en u zoveel mogelijk ‘Groene voetstappen’ te verzamelen.

Groene voetstappen
Voor het slagen van deze ‘Groene Voetstappen-actie’ hebben we uw hulp als ouders ook nodig. We willen u vragen om ervoor te zorgen dat uw kind in ieder geval tussen 15 t/m 19 september a.s. zoveel mogelijk lopend of fietsend naar school kan gaan. Verder vragen we u ook de rest van het jaar zoveel mogelijk lopend en fietsend naar school te komen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Organisatie
‘Groene voetstappen’ is een actie van het Klimaatverbond binnen de Europese Mobiliteitsweek
www.groenevoetstappen.nl www.klimaatverbond.nl www.europesemobiliteitsweek.nl
« Terug naar de lijst